Doe mee!

Doe mee!

Doe mee!

De Feyenoord Street League (FSL) is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, groep 6, 7 en 8. In het seizoen 2019-2020 zullen de gebieden Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West en Ridderkerk actief zijn binnen de competitie. Elke wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd veld in de eigen wijk.

  • Meedoen is gratis
  • Je eigen Feyenoord Adidas-tenue
  • Doe mee aan speciale Feyenoord-activiteiten
  • Straatvoetbal in je eigen wijk
  • Win mooie prijzen


‘Geen Woorden Maar Daden’ puntensysteem
Het winnen van de wedstrijden is niet het belangrijkste. Ook met een sportieve houding en goed gedrag op en rondom je stadion kun je punten verdienen voor het ‘Geen Woorden Maar Daden’ puntensysteem. De scheidsrechter houdt samen met de wedstrijdbegeleider de wedstrijd goed in de gaten en zal jullie ook beoordelen op houding en gedrag.

 

"De kinderen glunderen, vinden het een eer en zijn vol trots met het Feyenoord logo op hun borst. "

- Abdeljabar (Appie) Marbah, Teamleider

 

Jouw team en stadion
Het team waar je in komt te spelen bestaat uit 8 buurtgenootjes en wordt begeleid door iemand uit jullie eigen omgeving. Deze persoon is jullie teamleider. Samen vormen jullie een team, en hebben jullie zelfs een eigen stadion in de wijk! Jullie zorgen er dus voor dat jullie stadion er professioneel bij ligt! Ook zorg je voor een goede sfeer tijdens de wedstrijden, zodat de mensen uit jouw wijk graag naar jullie wedstrijden komen kijken. Misschien worden deze mensen wel jullie vast supporters en helpen ze jullie met het organiseren van buurtbijdragen en sponsoren.

Uitwedstrijden
De uitwedstrijden speel je in de wijk van de tegenstander. Samen met je team zorg je ervoor dat je op tijd bij hun stadion bent. Zoals jij je tegenstanders netjes zult ontvangen, zullen jullie nu als gasten worden ontvangen.

Wedstrijdleiding
De wedstrijden staan onder leiding van officiële Feyenoord Street League scheidsrechters. De scheidsrechters worden geassisteerd door een wedstrijdbegeleider.

 

Let op! het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Ik ben al lid, en schrijf me in

Ik word nu lid

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×