Aanmelden De Grote Sprong

Aanmelden De Grote Sprong

Aanmelden De Grote Sprong

Voor onze laatste ouderbijeenkomst, willen we nog een keer speciaal voor jullie een interactieve avond theater organiseren voor ouder en kind over de overgang van groep 8 naar de brugklas

Betreft: Ouderbijeenkomst van P.O. naar V.O. ( De overgang van gr. 8 naar de middelbare school)
Voor wie: Ouders/ verzorgers en kinderen uit groep 7, 8 of de brugklas
Waar: Stadion de Kuip, Maasgebouw
Wanneer: Dinsdagavond 19 juni 2018
Tijdstip: 19.00- 20.30 uur. (Meld je om 18.45u bij de receptie van het Maasgebouw, dan kunnen we direct om 19.00u beginnen)

In samenwerking met theatergroep PlayBack organiseren we: ‘De Grote Sprong’

Voor zowel kinderen als ouders verandert er een hoop als ze naar de middelbare school gaan. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en is op zoek naar houvast, naar nieuwe vrienden en een eigen identiteit.

Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait?


Contact is dus belangrijk maar waar, wanneer en hoe?
De grote sprong is een spoedcursus in het omgaan met de veranderingen en ontwikkelingen die ouders en kinderen tegenkomen als de middelbare school om de hoek komt kijken. Twee acteurs van Theatergroep PlayBack schetsen in scherpzinnige en humoristische acts wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare gaat.

De Grote Sprong geeft de kracht zonder kleerscheuren de oversteek naar de brugklas te wagen en als "jezelf" aan de overkant terecht te komen.

Bekijk hier een impressie van De Grote Sprong

Waarom willen ouders de hele tijd van alles weten? Waarom kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en hoe geef je aan dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien? En wat zeg je eigenlijk tegen je nieuwe vrienden als je een andere mening hebt of het ergens niet mee eens bent?

“Het was een zeer leerzame, interessante en erg leuke avond met Theatergroep PlayBack. Knap hoe ouders en kinderen lieten zien hoe ze met bepaalde situaties omgaan. Onze zoon zei na de voorstelling tegen mij: “ Ik zal altijd mezelf blijven en nee zeggen als ik echt iets niet wil. Ik zou zeggen, missie geslaagd.” Nicole Schmidt –

Iedereen is welkom die nieuwsgierig is over dit thema; ouders/ verzorgers en uiteraard hun kinderen!

Ook mogen jullie nog andere supporters meenemen die nieuwsgierig zijn. Denk aan een tante/ oom broer en zus.


Wil je meer weten? Neem contact op met Marit Douma;
m.douma@feyenoord.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×