Aanmeldingsformulier S.V. GIO spelers

Aanmeldingsformulier S.V. GIO spelers

Aanmeldingsformulier S.V. GIO spelers

S.V. GIO is een sport- en leerclub met Giovanni van Bronckhorst zelf als hoofdtrainer. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportenderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor hun zelfvertrouwen.
 
Het doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen.
Kinderen worden zo kapitein op hun eigen schip.
Wij geven kinderen handvatten mee om aan deze toekomst te bouwen. De kinderen leren (sub)doelen te stellen op weg naar het grotere doel.
De kinderen die deelnemen aan S.V. GIO zijn kinderen uit Rotterdam Zuid.
Deze kinderen worden opgehaald vanuit school door studenten. Dit gebeurt per fiets of lopend. De kinderen komen vervolgens allemaal naar de Kuip toe.
 
Het project is gratis en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
 
Heeft u kinderen die in aanmerking komen voor dit mooie project? Dan kunt u uw kind aanmelden middels onderstaand aanmeldingsformulier.

  • Gegevens kind

  • Pick a date.
  • School

  • Handig is als je meerdere dagen aankruist. We doen ons best om je mee te laten doen op de dag(en) van je voorkeur, maar wij kunnen niet garanderen dat het ook daadwerkelijk die dag wordt.

  • Gegevens ouders/voogd

  • Pick a date.
  • Wij halen de kinderen op bij school. Meestal is dit met de fiets, maar soms ook lopend. Daarom willen wij weten of uw kind een fiets heeft. Zo niet, dan kunt u van ons een fiets lenen tijdens het project. Let op! De voorwaarde is dat de fiets wordt opgehaald door u en uw kind zelf. Dit zal in de buurt van stadion de Kuip zijn. De dag en het tijdstip volgen nog. Wanneer u een leenfiets krijgt bent u als ouders/verzorgers verantwoordelijk voor de fiets. Wanneer deze stuk gaat moet deze door u zelf gemaakt worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste verlichting. Dit geldt voor zowel leenfietsen als eigen fietsen van kinderen. Wij willen u vragen om onderstaande vragen te beantwoorden.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×