Aanmeldingsformulier S.V. GIO spelers

S.V. GIO ErasmusIn samenwerking met het Wetenschapsknooppunt en de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn wij een initiatief gestart voor de basisschoolleerling uit groep 7 en 8 die (nèt dat beetje) meer aankan. Op de Erasmus Universiteit wordt een speciaal lesprogramma gedraaid voor de leerling die extra uitgedaagd kan worden.

De start
De leerling zal gedurende 20 weken, na schooltijd wekelijks twee uur les krijgen op de Erasmus Universiteit. Eén uur daarvan is sport, en het andere uur is onderwijs. Vaak zijn deze twee uren in elkaar verweven. Sport en onderwijs zijn tenslotte bij S.V. GIO onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De inhoud
Binnen het lesprogramma leert de leerling te onderzoeken. Dit zijn vaardigheden die hen gedurende hun school- en studieperiode goed van pas zullen komen. Zij zullen veelal de eigen sportresultaten onderzoeken. Het programma leert dan ook over ‘psychologie in de sport’.

Naast dat de leerling onderzoeksvaardigheden aangeleerd krijgt, maakt het kennis met verschillende sporten. Sport wordt als middel ingezet om op veel vlakken beter te presteren. Denk hierbij aan het beter kunnen concentreren, zelfvertrouwen opdoen, succeservaringen creëren en talentontwikkeling. Ieder kind verdient het om de beste versie van zichzelf te worden.

De kinderen die deelnemen aan S.V. GIO zijn kinderen uit Rotterdam Zuid. De kinderen worden opgehaald van school met het Openbaar Vervoer door studenten. Vervolgens worden ze ook weer terug naar school gebracht. Het project is gratis en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Als uw kind in aanmerking komt voor S.V. GIO Erasmus, dan kunt u uw kind aanmelden middels onderstaand aanmeldingsformulier:

  • Gegevens kind S.V. GIO - Erasmus

  • Pick a date.
  • School

  • Handig is als je meerdere dagen aankruist. We doen ons best om je mee te laten doen op de dag(en) van je voorkeur, maar wij kunnen niet garanderen dat het ook daadwerkelijk die dag wordt.

  • Gegevens ouders/voogd

  • Pick a date.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×