Aanmeldingsformulier S.V. GIO spelers

S.V. GIO KUIPS.V. GIO Kuip

S.V. GIO is een sport- en leerclub met Giovanni van Bronckhorst als hoofdtrainer. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportenderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor het zelfvertrouwen en welbevinden.

Het doel is om deze kinderen een goede start op het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Kinderen worden zo kapitein op hun eigen schip. Wij geven kinderen handvatten mee om aan deze toekomst te bouwen. De kinderen leren (sub)doelen te stellen op weg naar het grotere doel.

De kinderen die deelnemen aan S.V. GIO zijn kinderen uit Rotterdam Zuid. De kinderen worden opgehaald vanuit school door studenten. Dit gebeurt per fiets of lopend. De kinderen komen vervolgens allemaal naar de Kuip toe, hier zullen we twee uur lang aan de slag gaan met onderwijs en sport. Het project is gratis en wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren.

Als uw kind in aanmerking komt voor S.V. GIO De Kuip, dan kunt u uw kind aanmelden middels onderstaand aanmeldingsformulier:

  • Gegevens kind

  • Pick a date.
  • School

  • Handig is als je meerdere dagen aankruist. We doen ons best om je mee te laten doen op de dag(en) van je voorkeur, maar wij kunnen niet garanderen dat het ook daadwerkelijk die dag wordt.

  • Gegevens ouders/voogd

  • Pick a date.
  • Gedurende het Feyenoord project, kunnen beeld en geluidsopnames gemaakt worden van uw kind, ten behoeve van (promotie)materiaal voor het project.

  • Wij halen de kinderen op bij school. Sommige scholen halen we met de fiets op en we lopen met de scholen die op loopafstand liggen. Mocht uw kind geen eigen fiets hebben, dan bieden wij een leenfiets aan. Wanneer u een leenfiets krijgt, bent u als ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk voor de fiets. Wij willen u vragen om onderstaande vragen te beantwoorden.

  • Dit betekent dat ik mijn kind de 1e keer zelf naar S.V. GIO breng, waarbij mijn kind een leenfiets krijgt en vervolgens na afloop onder begeleiding terug naar school fietst.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×