Bijzondere wensen

Bijzondere wensen

Bijzondere wensen

Bijzondere wensen, grote dromen, kleine verlangens. Het is de handtekening van de linksbuiten die met een beterschapswens boven het bed van een jong voetballertje met gebroken been belandt. Het zijn de tranen in de ogen van de bruid en de bruidegom, als de trouwambtenaar een gelukstelegram van de spelers en trainers van Feyenoord voorleest. Het is de warme chocomel en een praatje met de keeper in het perscafé, voor het Groningse meisje dat haar eerste treinreis hoe dan ook naar De Kuip zou maken. Het is persoonlijke aandacht, van de club die zo veel voor je betekent.

Wie de trainingen van Feyenoord bezoekt, kent het beeld van de ambulance langs de lijn. Spelers verzamelen zich rondom een ziekenhuisbed, aan de rand van het trainingsveld. Een foto, een enkele opmerking, vaker over voetbal dan over ziekte, soms een gezamenlijke lunch, maar vooral het oogcontact en het wederzijdse besef: supporters die afscheid nemen van het leven, nemen afscheid van een leven met Feyenoord.

Het leven is eindig, maar Feyenoord blijft bestaan. Het is de club die afleiding en troost biedt, door er te zijn voor supporters wanneer ze het rood en wit het hardste nodig hebben. Nooit, maar dan ook nooit, staan supporters alleen in hun bijzondere wensen. Altijd zijn er kameraden. Vrienden, familie, of een van die andere miljoenen supporters. Samen houden ze van Feyenoord, een club van daden, bijzondere mensen en bijzondere wensen.

Voor de afhandeling van Bijzondere Wensen wordt een duidelijke structuur gehanteerd, waarbij alleen die verzoeken worden ingewilligd die hiervoor het meest in aanmerking komen. Een keuze die helaas moet worden gemaakt omdat het aantal verzoeken dat Feyenoord binnen krijgt enorm is.

Heeft u ook een wens of een speciaal verzoek? Vul dan onderstaand contactformulier in.

  • Aanvrager wens

  • Gegevens voor wie de wens is bestemd

  • Pick a date.
Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×