Feyenoord ontmoedigt roken op gezinsvakken

Feyenoord ontmoedigt roken op gezinsvakken

Feyenoord ontmoedigt roken op gezinsvakken

Feyenoord heeft medio januari alle houders van een seizoenkaart op een van de gezinsvakken in De Kuip middels een brief erover geïnformeerd dat de club roken op deze vakken actief gaat ontmoedigen. Feyenoord vraagt alle rokers in deze vakken om rekening te houden met de jonge supporters en tijdens de thuiswedstrijden niet meer op de tribune te roken.

Het is algemeen bekend dat (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Vooral kinderen hebben, wanneer er een roker in de buurt zit, vaak niet de mogelijkheid om aan te geven dat zij last hebben van de rook of om bijvoorbeeld van zitplaats te veranderen. Feyenoord ontvangt met regelmaat klachten, vragen en opmerkingen over roken op gezinsvakken.

Het ontmoedigen van roken past bij de toenemende aandacht die Feyenoord besteedt aan het stimuleren van een gezonde, sportieve en verantwoorde leefstijl voor supporters in het algemeen en onze jonge achterban in het bijzonder. De club is van mening dat het hierin een voorbeeld- dan wel voortrekkersrol vervult. Vanaf seizoen 2016-2017 hanteert Feyenoord daarom op alle gezinsvakken een rookverbod en gaat een ontmoedigingsbeleid voeren voor de overige vakken in het stadion.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×