Parcours en verschillende FunRuns

Parcours en verschillende FunRuns

Er zijn parcours uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer.  

De 800 meter is voor de kleine sportievelingen (adviesleeftijd 4 t/m 8 jaar) en scholen. De 1.500 meter is voor de gehele familie (adviesleeftijd 9 t/m 80 jaar). De meer getrainde sporters kunnen een afstand van 5 of 10 kilometer hardlopen. Hierbij is de 10 kilometer twee keer een rondje van 5 kilometer. Voor de 5 kilometer en 10 kilometer is het ook mogelijk om als BusinessTeam in te schrijven.

Alle parcoursen voeren je door de spelerstunnel en langs het hoofdveld, het parcours van de 5 kilometer en 10 kilometer loopt over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord.
 

KameraadjesRun

De KameraadjesRun heeft een miniparcours van 800 meter, dat loopt langs het stadion, door de spelerstunnel en langs het veld. De kinderen voelen zich een echte profvoetballer!

Daarnaast worden de kinderen uitgedaagd om op hun persoonlijke donatiepagina sponsors te werven voor het goede doel. De KameraadjesRun is voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en wordt niet op tijd gelopen. Meedoen is belangrijker dan winnen en er wordt dan ook niet gerend voor een snelheidsprijs. Na afloop van de Run krijgen alle kinderen een medaille.

Vind je het fijn om als ouder/begeleider mee te lopen tijdens deze Run? Dat kan door een Hand-in-Hand ticket aan te schaffen. Als je al een startnummer hebt voor een andere Run is extra inschrijven niet nodig en kan er gewoon meegelopen worden. Verder zijn er voldoende begeleiders vanuit de organisatie aanwezig om de kinderen tijdens deze Run door De Kuip te begeleiden.

Klik hier voor het plattegrond.

FamilieRun

Kinderen vanaf 9 jaar, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes... Iedereen kan, samen, het 1.500 meterparcours rennen door De Kuip. De FamilieRun wordt niet op tijd gelopen. Meedoen is belangrijker dan winnen en er wordt dan ook niet gerend voor een snelheidsprijs.

Natuurlijk loopt ook dit parcours door de spelerstunnel en langs het veld! Na afloop van de Run krijgt iedereen een medaille.

Klik hier voor het plattegrond.

5 kilometer Run

Tijdens de 5 kilometer Run loop je individueel door, rond en langs De Kuip. Bovendien komt tijdens deze Run ook Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord, aan bod. Het betreden van de tribunes en het via de spelerstunnel betreden van het veld zijn de hoogtepunten van dit parcours. Tijdens deze Run wordt tijdregistratie gefaciliteerd.

Klik hier voor het plattegrond.

10 kilometer Run

Tijdens de 10 kilometer Run loop je individueel door, rond en langs De Kuip. Deelnemers lopen hier twee keer het parcours van de 5 kilometer en betreden dus twee keer de spelerstunnel, de tribunes van De Kuip en Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Rond de 5 kilometerpassage bevindt zich een waterpunt. Ook bij deze Run wordt tijdregistratie gefaciliteerd.

Klik hier voor het plattegrond.

BusinessRun

De BusinessRun  is de ideale mogelijkheid om met collega’s en relaties sportief bezig te zijn en tegelijkertijd iets terug te doen voor de samenleving door de ondersteuning van de goede doelen. Bedrijventeams kunnen in teams van vier leden meelopen met de 5 of 10 kilometer. 

Klik hier voor het plattegrond.

Meer informatie over de BusinessRun? Ga dan naar Informatie BusinessRun

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×