Goede doelen

Feyenoord Foundation

Feyenoord wil haar supporters en de inwoners van Rotterdam in beweging brengen.

Sport geeft energie, plezier en wakkert talentontwikkeling aan. Door sportdeelname en een gezondere levensstijl te stimuleren, draagt Feyenoord bij aan meer toekomst voor en verbinding tussen zijn supporters en de inwoners van Rotterdam.

Dit doen wij met bijzondere aandacht voor de jeugd en kwetsbare groepen en hand in hand met andere organisaties, waarbij Feyenoord optreedt als inspirator, aanjager en verbinder.

Via de Feyenoord Foundation zet de club de kracht van haar merk en uitstraling in om de samenleving van positieve impulsen te voorzien. Dit gebeurt door middel van krachtige projecten, zoals de Feyenoord Street League, Scoren in de Wijk, Feyenoord Jobscorer, Feyenoord Fancoach, S.V. GIO en de invulling van Bijzondere Wensen. In de voorbije jaren maakten duizenden kinderen op deze wijze kennis met Feyenoord en werd aan deze kinderen en jongeren een beter toekomstperspectief geboden.
 


Sophia Kinderziekenhuis

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Een team van ruim 1.600 gepassioneerde, betrokken en bevlogen medewerkers leveren dag en nacht topzorg aan kinderen en hun ouders. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. Doordat het Sophia alles in huis heeft - Kindergeneeskunde en Kinderchirurgie werken samen met Kinder- en Jeugdpsychiatrie/-psychologie - is het mogelijk complete zorg te bieden aan zowel kinderen als hun ouders.

De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Samen met jou geven we projecten die zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug. Ook zet de Stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van kinderziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. Bovendien draagt de Stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×