Informatie ScholenRun

Informatie ScholenRun

Wil jouw basisschool ook meedoen? Meld je aan via scholenrun@feyenoord.nl. De groepen 3 t/m 8 komen in aanmerking voor deelname. Let op: er is beperkt plaats. 

Feyenoord donatieplatform

Meedoen aan de ScholenRun is gratis. Wel wordt het natuurlijk ontzettend op prijs gesteld als de deelnemende school zoveel mogelijk geld ophaalt voor de twee goede doelen.

Het ophalen van geld hebben wij makkelijk gemaakt, dankzij de ontwikkeling van het Feyenoord-donatieplatform dat verbonden is aan het evenement. Het is mogelijk om binnen vijf minuten een eigen Feyenoord- donatiepagina voor de deelnemende klassen aan de ScholenRun aan te maken en deze klassen te scharen onder de donatiepagina van de gehele school (deze is al voor u aangemaakt). Daarnaast kunnen leerlingen ook een online (individuele) donatiepagina aanmaken waarmee zij gemakkelijk op zoek kunnen gaan naar sponsoren.

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om via zelf georganiseerde activiteiten extra (contant) geld op te halen. Dit geld kan bijvoorbeeld maandelijks worden gestort op een bankrekening van de school en vervolgens in één keer worden overgemaakt naar de donatiepagina van de school.

Voorbeelden van schoolactiviteiten waarmee geld opgehaald kan worden: verkopen van zelf gebakken koekjes, eigen sponsorloop organiseren, auto’s wassen, oud papier ophalen, hond van de buren uitlaten, klusjes in de buurt uitvoeren, et cetera. Wees creatief! 

Elke euro die een leerling ophaalt, wordt opgeteld bij het bedrag op de donatiepagina van de klas. Elke euro die de klas ophaalt, wordt opgeteld bij de donatiepagina van de gehele school.

Tip: deel je donatiepagina via WhatsApp, Facebook & Twitter.

Maak hier eenvoudig de donatiepagina van de deelnemende klassen aan.
 

Feyenoord Foundation Charity Awards

De scholen strijden om de Feyenoord Foundation Charity Awards. De klas die het meeste geld ophaalt voor het goede doel, wint een award en clinic van Feyenoord SoccerSchools, verzorgd door Feyenoord-trainers!

Meer informatie over startnummers en de werking van het donatieplatform volgt. Wanneer er vragen zijn over deelname aan de ScholenRun, kunnen deze gesteld worden via scholenrun@feyenoord.nl. Mocht u willen dat wij samen met u een donatieplatform aanmaken, dan kunnen wij een afspraak maken om een keertje langs te komen. Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×