Functies vrijwilligers

Functies vrijwilligers

Verkeersregelaars

Om het verkeer bij de Feyenoord Foundation FunRun in goede banen te leiden, moet je 16 jaar of ouder zijn en vooraf een gerichte instructie volgen onder verantwoordelijkheid van de regiopolitie. Heb je de juiste ‘papieren’, dan ben je via ons verzekerd en zul je tijdens het evenement beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen.

Medewerker start/finish

Duizenden enigszins zenuwachtige deelnemers naar de goede startvakken begeleiden; een mooie uitdaging! Aan jou ook de taak er voor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt als de deelnemers over de streep komen. Daar wacht hen een medaille en water. Tot deze functie behoort ook het begeleiden van de scholen die in de middag hun FunRun lopen.

Medewerker accommodatie en side events

Op verschillende locaties kunnen deelnemers gebruik maken van kleedgelegenheden of kunnen kinderen spelen. De vrijwilligers op deze locaties leiden de inrichting in goede banen en houden toezicht bij de side events. Tegelijkertijd ben je een soort gids: je wijst deelnemers waar ze hun spullen kwijt kunnen en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld start en finish.

Medewerker verzorgingsteam

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Jij bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingspost op waar de deelnemers kunnen drinken op Varkenoord. Na afloop van het loopevenement wordt er ook weer netjes opgeruimd.

Medewerker op en afbouw

Het op- en afbouwteam zorgt op de dag van de FunRun voorhet opzetten en afbreken van het parcours en de side events. Denk hierbij aan het onder begeleiding plaatsen van de dranghekken en de afzetborden voor verkeer. Ben je fit en sterk genoeg? Geef je op en we maken er een mooie dag van.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×