Belangrijke ingrediënten voor een eSporter

Om alles uit jezelf te halen als eSporter en/of gamer, zijn er (naast training) diverse ingrediënten benodigd die je goed onder controle moet hebben. Denk aan voorbeelden als gezonde voeding, plezier en voldoende slaap. In 2019 lichten we elke maand één van deze ingrediënten uit en stellen we dit thema centraal in de communicatie van Feyenoord eSports.

Aan het einde van dit jaar wordt er nog één keer teruggeblikt op deze belangrijke ingrediënten om zo een goede en verantwoorde eSporter te worden. Via het Instagram-kanaal van Feyenoord eSports worden iedere maand tips en items omtrent het betreffende onderwerp gedeeld.

Zo is vanaf donderdag 17 januari tot donderdag 31 januari iedere week een makkelijk en gezond ingrediënt terug te vinden en worden er tips gedeeld voor gezonde voeding. 'Goed ontbijten is belangrijk voor een goed humeur. Ontbijten zorgt ervoor dat je minder snel geïrriteerd zult raken. Een goed ontbijt zorgt er ook voor dat de bloedsuikerspiegel en het insuline niveau op de juiste waarden blijven. Een gezond bloedsuikerspiegel zal je helpen minder snel chagrijnig te worden. Je concentratievermogen en je geheugen nemen toe waardoor je beter kunt presteren op je werk of in de klas', aldus Feyenoords Kok Martijn Visser.

De eSporters van Feyenoord worden ook verder opgeleid om deze ingrediënten te beheersen. Iedere maand komt het team bij elkaar om het onderwerp van die maand te bespreken en daar meer over te leren. Enerzijds gaat Feyenoord haar achterban van informatie voorzien en anderzijds worden de eigen eSporters geholpen om nog beter te worden.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×