De Kuip decor van Feyenoord Foundation FunRun

Hardlopen langs, door en in De Kuip en daarmee geld inzamelen voor het goede doel. Dat is de insteek van de Feyenoord Foundation FunRun, een hardloopevenement dat plaatsvindt op woensdag 25 mei 2016. Tijdens dit evenement, dat georganiseerd wordt door Feyenoord, komen de deelnemers op plekken waar normaal gesproken alleen de Feyenoord-spelers mogen komen, zoals de spelerstunnel en het veld. De netto inkomsten komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

De Feyenoord Foundation FunRun is een evenement voor iedereen: van jong tot oud en voor zowel getrainde als minder getrainde hardlopers. Er zijn parcours uitgestippeld met verschillende afstanden: 800 meter, 1.500 meter, 5 kilometer en 10 kilometer. Bij de 5 en 10 kilometer ('s avonds) voert de route de hardlopers ook over Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Voor bedrijven is het mogelijk om deel te nemen aan de zogeheten BusinessRun. Ieder parcours loopt door De Kuip. 

Meer informatie over dit unieke hardloopevenement is te vinden op www.feyenoord.nl/funrun. Hier kunnen deelnemers ook hun eigen donatiepagina aanmaken.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×