Doe mee aan de fotowedstrijd van Feyenoord Magazine!

Wil jij kans maken om jouw foto binnenkort terug te zien in Feyenoord Magazine? Doe dan mee met de fotowedstrijd van Feyenoords officiële magazine!

De redactie is daarvoor op zoek naar de mooiste foto’s die gemaakt zijn bij de verschillende (maatschappelijke) activiteiten van Feyenoord in Rotterdam en omgeving. Heb jij dit seizoen een toffe foto gemaakt van jouw Feyenoord-activiteit of vind je het leuk om binnenkort een keer foto’s te maken hiervan? Zorg dan dat je jouw foto’s instuurt en wie weet zie je ze terug in Feyenoord Magazine!

Van een selfie met jouw Feyenoord Street League-team tot een actiefoto tijdens een wijktraining of een groepsfoto bij S.V. GIO: alle beelden zijn welkom!

Wat moet je doen?
Per persoon kun je maximaal drie van je mooiste, gekste of grappigste foto’s van het project waar jij bij betrokken bent insturen. Dit kan uiterlijk tot 22 februari 2019 via dit formulier.

De redactie van Feyenoord Magazine maakt in samenwerking met onze professionele fotografen een selectie van de mooiste en meest bijzondere foto’s die worden ingestuurd, welke zullen worden afgedrukt in het eerstvolgende Feyenoord Magazine!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×