Eerste Feyenoord Schoolweek van dit seizoen van start

Basisschool SBO-Sonnevanck in Charlois is deze week het decor van de eerste Feyenoord Schoolweek van dit seizoen. Tijdens de Feyenoord Schoolweek gaat Feyenoord intensief aan de slag met kinderen uit het Rotterdamse basisonderwijs. In samenspraak met de school wordt een divers en uitgebreid programma samengesteld, waarbij de thema’s sport en gezondheid centraal staan.

Maandag (vandaag) was de opening van de Schoolweek, waarbij een Feyenoord-vlag op een prominente plaats werd opgehangen, zodat voor ouders en kinderen duidelijk is dat het programma van de school deze week volledig in het teken van Feyenoord staat.

Dinsdag staat er voor de groepen 4/5 en 6 een gymles onder leiding van Ben Wijnstekers op het programma. Donderdag volgt de gedeelde groep 7/8 een lesdag in De Kuip. Op vrijdag brengt een speler van Feyenoord A1 een bezoek aan groep 8 voor een gastles.

De Feyenoord Schoolweek staat in het teken van een sportieve en verantwoorde leefstijl. Tijdens de activiteiten wordt aandacht besteed aan de omgang met elkaar, normen en waarden, maar ook aan hoe je als een echte profvoetballer gezond kunt leven. Denk daarbij aan het belang van het ontbijt, veel water drinken en voldoende rust pakken.

De Feyenoord Schoolweek maakt onderdeel van Scoren in de Wijk, een van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie over Feyenoord in de Samenleving op www.feyenoord.nl/mvo

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×