Eerste workshop bij Sanakids

De Feyenoord Street League is meer dan voetbal, dat weten we inmiddels allemaal. Naast de spannende straatvoetbalwedstrijden op zondag word je met je team uitgenodigd om aanwezig te zijn bij workshops die Feyenoord organiseert. De workshops zijn bedoeld om iets te leren over belangrijke onderwerpen, zoals gezondheid. Door hierbij aanwezig te zijn, verdien je punten voor het ‘Geen Woorden Maar Daden Klassement’. Wanneer je met je hele team aanwezig bent, krijg je maar liefst tien punten erbij! Dat is meer dan drie keer zoveel als met het winnen van een wedstrijd. Het team dat aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft verzameld met sportief gedrag, de aanwezigheid bij workshops, het leveren van buurtbijdragen en sportieve prestaties, is de winnaar van de Feyenoord Street League.

De eerste workshop van dit jaar is inmiddels bekend. Alle spelers van de Feyenoord Street League worden via hun teambegeleider uitgenodigd voor een workshop bij Sanakids in de Kerstvakantie. Wat is Sanakids, zul je misschien denken? Sanakids is een tandartsenpraktijk speciaal voor kinderen. En, waarom vindt Feyenoord een workshop bij de tandarts zo belangrijk? In Rotterdam-Zuid gaat één op de drie kinderen nooit naar de tandarts. Ouders denken vaak dat dit veel geld kost, maar dit is niet zo. De kosten voor de tandarts worden tot je 18de namelijk helemaal vergoed door de zorgverzekering van jouw ouders. Naar de tandarts gaan is heel belangrijk om je gebit gezond te houden. De tandarts kijkt of je tanden recht groeien, of je een gaatje hebt of misschien wel kunt krijgen en of je je tanden goed poetst. Aan iemands gebit kun je vaak goed zien of iemand gezond is.

Wil jij net zo’n mooi gebit als Pellè en punten verdienen voor het kampioenschap van de Feyenoord Street League? Kom dan samen met jouw teamgenoten naar de workshop bij Sanakids! Je krijgt hier op een leuke manier opdrachten en informatie om je gebit sterker te maken. De workshop begint en eindigt bij de ingang van het Maasgebouw voor De Kuip. Hiervandaan zullen we gezamenlijk met de bus naar Sanakids reizen. Ook je ouders zijn van harte welkom om mee te gaan naar Sanakids. Het adres van Sanakids is: De Ruyterstraat 4-6, 3071 PJ in Rotterdam.

Kijk op www.sanakids.nl voor meer informatie.

Klik hier om te zien wanneer en hoe laat jouw team aan de beurt is.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×