Extra startnummers beschikbaar gesteld voor de 5 kilometer Run

Net als vorig jaar is de 5 kilometer Run ook dit jaar weer het populairste onderdeel van de Feyenoord Foundation FunRun. Het maximaal aantal deelnemers voor deze Run is nu, ruim een maand voor het evenement (woensdag 24 mei) al bereikt.

Daarom heeft de organisatie besloten om een extra startgolf voor de 5 kilometer Run te genereren, waardoor er extra startnummers beschikbaar komen voor deze Run. Ook de startnummers voor de 10 kilometer Run en de FamilieRun gaan erg hard. De organisatie verwacht, net als vorig jaar, het gehele evenement uit te verkopen. Aan de eerste editie van de FunRun deden vorig jaar drieduizend hardlopers mee.

Sta je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang. Mensen die zich uiterlijk donderdag 20 april inschrijven, ontvangen een startnummer met hun naam erop! Schrijf je hier in.

Startnummers en FunRun-shirts
Startnummers en bestelde FunRun-shirts kunnen op 19 mei van 12:00 tot 17:30 en 20 mei van 09:30 tot 17:00 uur opgehaald worden in de Feyenoord Fanshop direct naast De Kuip! Uiteraard kan dit ook op woensdag 24 mei voorafgaand aan de FunRun. Om drukte te voorkomen wordt echter aangeraden om de shirts en startnummers op de hierboven genoemde dagen en tijdstippen in de Feyenoord Fanshop naast De Kuip op te halen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×