Fanatiek op weg naar Finaledag

De Finaledag van de Feyenoord Street League komt steeds dichterbij. Dat was zondag 28 april tijdens de achtste wedstrijddag goed te merken. Het leidde tot spannende wedstrijden, waarbij de teams nog fanatieker, energieker en sportiever waren dan tijdens de voorgaande wedstrijddagen.

Het is nog minder dan een maand en dan zit het seizoen van de Feyenoord Street League er weer op. Dat betekent dat zeker op een wedstrijddag nog belangrijke punten verdiend kunnen worden voor de algehele stand. Nog nooit zijn zulke sportieve wedstrijden geweest. Elk punt is belangrijk voor de Finaledag en ieder team wil uitzicht blijven houden op een plek in de finalerondes.

Finaledag
Voordat de Finaledag wordt gespeeld, worden er nog punten verdeeld op wedstrijddag 9 (zondag 19 mei) en via buurtbijdragen. Vervolgens is op woensdag 22 mei de grote afsluiting op de Binnenrotte. Alle teams komen in actie op de Finaledag, als de ploegen hun laatste competitiewedstrijd spelen. De nummers één en beste nummer twee mogen zich bovendien opmaken voor de finalerondes.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×