FC Overmaasers komt 12 punten los door goed georganiseerde buurtbijdrage

FC Overmaasers, uitkomend in de competitie van Feijenoord, heeft goede zaken gedaan. Door een goede bijeenkomst te organiseren hebben zij wat afstand weten te nemen van de rest. FC Rotterdam, welke nog geen buurtbijdragen heeft georganiseerd, volgt op 27 punten. Feijenoord Bikkels daaropvolgend met 25 punten.

De boys van de FC hebben bij de Stichting met Zuid geholpen. Deze stichting houdt zich voornamelijk bezig met mensen die heel weinig te besteden hebben. Ook ouderen, die heel erg eenzaam zijn, worden in de gaten gehouden en krijgen de nodige aandacht. FC Overmaasers heeft met name geholpen door het terrein schoon te maken. Een van de andere werkzaamheden was het aanvegen van de straat. Ook het zitgedeelte, welke dagelijks wordt gebruikt, werd onder handen genomen. De ouderen waren hier erg blij mee. Als presentje kregen de jongens een tijdschrift en een Feyenoord muts.

FC Overmaasers heeft zich van zijn goede kant laten zien. Zowel op sportief als maatschappelijk gebied laten zij zien wat er van een Feyenoord Street League team wordt verwacht.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×