Feyenoord en Excelsior vragen aandacht voor #Morethanfootball

De spelers van Feyenoord en Excelsior hebben zondagmiddag kort voor de aftrap van de stadsderby aandacht gevraagd voor de maatschappelijke activiteiten van beide clubs. Dat deden ze door plaats te nemen achter een banner, waarop de tekst #Morethanfootball en de logo’s van de clubs te zien waren.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Excelsior vindt plaats middenin de #Morethanfootball actieweken, die worden georganiseerd door het European Football for Development Network (EFDN). Van dit netwerk zijn tientallen clubs in Europa lid, waaronder Feyenoord, Celtic, Benfica, Tottenham Hotspur, Schalke 04, Ajax, PSV en nog een aantal Nederlandse clubs.

Zij organiseren, net als veel stichtingen en nationale voetbalcompetities, maatschappelijke projecten en activiteiten. Deze initiatieven hebben een enorme impact op de regio, wat aangeeft dat in het huidige betaald voetbal maatschappelijk verantwoord ondernemen niet meer weg te denken is.

Feyenoord brengt mensen in beweging
Ook Feyenoord brengt mensen in beweging en is er voor iedereen in de samenleving. Door sportdeelname en een gezonde leefstijl te stimuleren, draagt de club bij aan meer toekomst voor en verbinding tussen zijn supporters en de inwoners van Rotterdam.

Van jong tot oud, onafhankelijk van geloof, sekse, seksuele voorkeur of afkomst. Feyenoord zal gedurende de actieweken diverse initiatieven uitlichten om zo aandacht te vragen voor #MorethanFootball. Meer informatie over de actieweken vind je op www.morethanfootball.eu.

Wil je meer weten over de maatschappelijke projecten van Feyenoord? Neem dan een kijkje op www.feyenoord.nl/foundation.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×