Feyenoord Foundation FunRun voor het goede doel!

Hardlopen langs, door en in De Kuip en daarmee geld inzamelen voor het goede doel. Dat is de insteek van de Feyenoord Foundation FunRun op woensdag 24 mei, het leukste hardloopevenement van het jaar! De netto inkomsten komen ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation.

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van nul tot achttien jaar. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. 

In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Samen met de deelnemers aan de Feyenoord Foundation FunRun geven we de projecten die de zorg op een nog hoger niveau kunnen helpen graag een steuntje in de rug. Ook zet de Stichting Vrienden van het Sophia zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van kinderziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. 

De opbrengst van de Feyenoord Foundation FunRun voor het Sophia Kinderziekenhuis is bestemd voor kinderen met hartritmestoornissen. Eén op de tien kinderen die per jaar in Nederland overlijden, sterft aan een plotselinge hartstilstand. Er moet nog veel onderzoek gedaan worden naar de oorzaak van deze hartritmestoornissen, om op deze manier de kans op genezing en het voorkomen van de ziekte te vergroten. Elke donatie is hierbij van levensbelang. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×