Feyenoord Jobscorers op werkbezoek in de haven

De elf deelnemers aan Feyenoord Jobscorer hebben afgelopen donderdag een bezoek gebracht aan de Rotterdamse haven. De Jobscorers waren daar te gast bij het Europees Massagoed Overslagbedrijf (EMO), waar ze een presentatie kregen en een rondleiding volgden. Op die manier kregen ze een uitstekend beeld van de werkzaamheden in de haven en de mogelijkheden die er voor hen liggen om eventueel daar in de toekomst aan de slag te gaan.

De Jobscorers waren met name onder de indruk van de enorme kranen waarmee schepen uit onder meer Brazilië, Colombia en China gelost kunnen worden. De deelnemers konden aan het eind van de dag terugkijken op een zeer leerzame sessie.

Feyenoord streeft ernaar om vanuit het project Jobscorer circa eens per kwartaal een werkbezoek te brengen aan een bedrijf, zodat de kandidaten een goed beeld krijgen van het werkveld.

Tijdens het afgelopen seizoen hebben vijf deelnemers aan Feyenoord Jobscorer een contract bij een bedrijf verdiend, terwijl nog eens twee deelnemers een proefplaatsing kregen.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×