Feyenoord lanceert online donatieplatform

Feyenoord heeft vandaag (donderdag) een nieuw online donatieplatform gelanceerd. Op dit platform kunnen supporters direct geld doneren aan de Feyenoord Foundation, maar ook zelf geld ophalen door middel van een actie of evenement.

Via het online donatieplatform kun je onder meer een eigen donatiepagina aanmaken. Zo kun je op een makkelijke en snelle manier geld inzamelen wanneer je bijvoorbeeld een berg beklimt, deelneemt aan een hardloopwedstrijd of een andere activiteit organiseert.

Door te doneren steun je de activiteiten van de Feyenoord, waarmee jaarlijks duizenden kinderen en jongeren uit de Rotterdamse samenleving een steuntje in de rug krijgen. Ten behoeve van fondsenwerving en beheer van geldstromen voor de maatschappelijke activiteiten van Feyenoord is de Feyenoord Foundation in het leven geroepen. Deze onafhankelijke stichting opereert los van de voetbalclub.

Het donatieplatform is een van de onderdelen van de vernieuwde website van de Feyenoord Foundation. Op de homepage is tevens een nieuwe video te zien over de maatschappelijke activiteiten Feyenoord, die zijn ondergebracht in de stichting. Je kunt de video hieronder bekijken in de videospeler.

Wil jij ook de Feyenoord Foundation steunen?

Sms FEYENOORD naar 4004 en doneer eenmalig € 2,50 aan de Feyenoord Foundation. Meer informatie over deze sms-actie vind je op www.feyenoord.nl/sms

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×