Feyenoord neemt deel aan #MorethanFootball actieweken

‘Sport has the power to change the world.’ Het is een bekende uitspraak van Nelson Mandela over de impact die sport kan hebben op de samenleving. Om stil te staan bij en aandacht te vragen voor die maatschappelijke impact nemen betaald voetbalclubs, waaronder Feyenoord, tussen 21 maart en 8 april deel aan de #MorethanFootball actieweken.

De #MorethanFootball actieweken worden georganiseerd door het European Football for Development Network (EFDN). Van dit netwerk zijn tientallen clubs in Europa lid, waaronder Feyenoord, Celtic, Benfica, Tottenham Hotspur, Schalke 04, Ajax, PSV en nog een aantal Nederlandse clubs.

Zij organiseren, net als veel stichtingen en nationale voetbalcompetities, maatschappelijke projecten en activiteiten. Deze initiatieven hebben een enorme impact op de regio, wat aangeeft dat in het huidige betaald voetbal maatschappelijk verantwoord ondernemen niet meer weg te denken is.

Ook Feyenoord brengt mensen in beweging en is er voor iedereen in de samenleving. Door sportdeelname en een gezonde leefstijl te stimuleren, draagt de club bij aan meer toekomst voor en verbinding tussen zijn supporters en de inwoners van Rotterdam.

Van jong tot oud, onafhankelijk van geloof, sekse, seksuele voorkeur of afkomst. Feyenoord zal gedurende de actieweken diverse initiatieven uitlichten om zo aandacht te vragen voor #MorethanFootball. Meer informatie over de actieweken vind je op www.morethanfootball.eu.

Wil je meer weten over de maatschappelijke projecten van Feyenoord? Neem dan een kijkje op www.feyenoord.nl/foundation en bekijk onderstaande video. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×