Feyenoord OldStars draaien warm voor FunRun

Tijdens hun wekelijkse ‘walking football’ trainingen mogen ze alleen maar snelwandelen, maar op woensdag 24 mei 2017 wijken de Feyenoord OldStars daar eenmalig vanaf. Op die dag gaan zij namelijk hardlopend door De Kuip tijdens de Feyenoord Foundation Funrun.

Onder het motto ‘één team, één taak’ zullen de OldStars gezamenlijk meedoen aan de FamilieRun, een run van 1.500 meter dwars door De Kuip. Ook vrouwen, kinderen en kleinkinderen van de walking footballspelers lopen mee tijdens deze hardloopwedstrijd voor jong en oud. De OldStars worden momenteel tijdens de wekelijkse training bij DRL fysiek klaargestoomd voor de FunRun.

Hardlopen voor het goede doel
Tijdens de Feyenoord Foundation FunRun wordt geld opgehaald voor het Sophia Kinderziekenhuis en de Feyenoord Foundation. Door deelname aan het hardloopevenement willen de OldStars iets terug doen voor de Feyenoord Foundation, die de oudere Feyenoord-supporters dit seizoen in beweging en bij elkaar heeft gebracht. Ook het Sophia Kinderziekenhuis is een doel wat zij van harte ondersteunen.

De Feyenoord OldStars hebben als doel om minimaal € 500,- op te halen voor het goede doel. Hiervoor hebben zij hun eigen donatiepagina aangemaakt op het Feyenoord-donatieplatform. Steun jij de Feyenoord OldStars? Doneren kan eenvoudig en snel via de donatiepagina.

Zelf meedoen aan de FunRun?
Je kunt verschillende afstanden lopen, waaronder de 5 en 10 kilometer. Tijdens alle afstanden loop je langs, in en door De Kuip. Schrijf je in via www.feyenoord.nl/funrun en start je eigen donatiepagina om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis! 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×