Feyenoord Street League heeft officieel een Facebook pagina

In de tijd dat social media een begrip is geworden, konden wij uiteraard niet meer achterblijven. Sinds vandaag kunnen wij mededelen dat wij een officiële Facebookpagina hebben voor de Feyenoord Street League. Hier zullen onder andere standen, foto’s, het laatste nieuws en andere leuke dingen worden gemeld waar de Feyenoord Street League zich mee bezig houdt.

Wij hopen uiteraard ook teams van de Feyenoord Street League tegen te komen. Dus ben jij nog geen lid op Facebook en heeft jouw team nog geen pagina, meld je dan zo snel mogelijk aan en wie weet sta jij wel op de officiële Feyenoord Street League Facebookpagina!

Extra punten

Er zijn ook extra punten te verdienen. Wanneer jouw team een Facebookpagina aanmaakt, kunnen spelers inclusief teambegeleider onze Facebookpagina ‘’Liken’’. Als alle spelers en teambegeleider(s) onze pagina ‘’leuk’’ vinden ontvangt het team 10 punten, makkelijk punten verdienen dus!

Uiteraard blijven wij de website als eerste platform gebruiken om nieuws en standen mede te delen en zal Facebook vooral gebruikt worden ter ondersteuning.

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×