Feyenoord Street League maakt zich op voor vijfde seizoen

Met een spetterende finaledag bij de Markthal kwam het vierde seizoen van de Feyenoord Street League afgelopen mei tot een climax. Nu het nieuwe schooljaar in zicht is, zijn ook de voorbereidingen voor een nieuwe editie van de spannende straatvoetbalcompetitie begonnen. Het vijfde seizoen van de Feyenoord Street League gaat in september van start. Wil jij met je vriendjes of vriendinnetjes uit de buurt voetballen tegen teams uit andere wijken? Inschrijven is nog steeds mogelijk en deelname is gratis!

Jongens en meisjes
De Feyenoord Street League is een spannende straatvoetbalcompetitie in de Rotterdamse wijken Feijenoord, Charloios en IJsselmonde en Ridderkerk. Thuiswedstrijden speel je als team op een veldje in je eigen wijk, terwijl je tijdens uitduels de voetbalplekken in de andere buurten leert kennen. De Feyenoord Street League is voor jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 die wonen in Feijenoord, Charlois, IJsselmonde of Ridderkerk.

Trainingskamp en workshops
Bij de Feyenoord Street League kunnen teams niet alleen punten verdienen door wedstrijden te winnen, maar ook door zich in de eigen buurt sportief en sociaal in te zetten. Schoonmaken van het park? Op bezoek bij oude mensen in de wijk? Bij de Feyenoord Street League scoor je er extra punten mee! Met je team kun je ook nog eens op trainingskamp bij Feyenoord, leuke en leerzame workshops volgen en voor je het weet kom je op Street League TV!

adidas-tenues
De Feyenoord Street League bestaat uit minimaal tien speelronden, die op zondagmiddag tussen 12:00 en 13:00 uur worden afgewerkt. Feyenoord zorgt voor officiële wedstrijdbegeleiding, terwijl alle teams eigen adidas-tenues krijgen. De competitie wordt ieder jaar afgesloten met een spetterende finaledag op een bijzondere plek in Rotterdam.

Inschrijven
Wil jij komend seizoen meedoen aan de Feyenoord Street League en het met je vriendjes en/of vriendinnetjes voetballen tegen teams uit andere buurten? Schrijf je dan snel in via www.feyenoordstreetleague.nl! Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 2 september.

In de videospeler hieronder zie je de reportage die Feyenoord TV maakte over de finaledag van vorig seizoen. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×