Feyenoord Street League teams beginnen hun draai te vinden

De vijfde speelronde van de Feyenoord Street League zit erop. We kijken terug op een leuke en sportieve speelronde, waarbij opviel dat er steeds meer automatisme terug is te zien bij de teams. Zowel de teambegeleiders als de spelers beseffen steeds meer waar de Feyenoord Street League om draait. Dit is terug te zien in de wedstrijden en de activiteiten naast het veld. In Charlois leverde deze speelronde een nieuwe koploper op, namelijk FC Slinge. Zij hebben net zoveel punten als FC Sportplaza, maar de buurtbijdrage geeft uiteindelijk de doorslag. In Feijenoord is FC Overmaasers nog steeds met een straatlengte voorsprong van 21 punten de trotse koploper. In IJsselmonde bleef de stand aan kop onveranderd, FC Beverwaard is daar koploper met een verschil van 11 punten met de nummer twee.

In Charlois trad FC Slinge op tegen het Zuiderteam. De teams gingen gelijk op, maar uiteindelijk trok de thuisploeg toch aan het langste eind en eindigde de wedstrijd in 15-9. FC Sportplaza Girlzz was niet opgewassen tegen het team van FC Pendrecht, het duel eindigde in 5-18. De laatste wedstrijd in Charlois ging tussen Feyenoord Junior en Struggle 4 Succes. Omdat de bezoekers met 19-2 ten onder gingen, moesten zij hun koppositie afstaan aan FC Slinge.

In Feijenoord was het erg spannend deze speelronde. Feyenoord Bikkels speelde op Hockeyclub Feijenoord tegen R-Newt. Het leek een lange tijd in een gelijkspel te eindigen, maar R-Newt wist  uiteindelijk toch de overwinning over de streep te trekken. Ook het duel tussen FC Killers en FC Overmaasers verliep doelpuntrijk en spannend. Het duel eindigde in 14-18 in het voordeel van de bezoekers. FC Afri sloot eindelijk hun negatieve reeks af, door de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Zij wonnen met 14-10 van FC Rijnmond en vestigen zich hiermee in de top 3 van de competitie. FC Rotterdam behield hun ongeslagen status, zij wonnen met 9-5 op bezoek bij FC Boys aan de Rosestraat.

In IJsselmonde kon er weer op veel support langs de velden gerekend worden. Dit leidde tot goede prestaties op het veld. FC Allstars speelde tegen de huidige koploper, FC Beverwaard. De wedstrijd eindigde in 12-5 voor de thuisploeg. Bivri Bevers speelde tegen FC Lomba en ook dat duel eindigde in 12-5. FC Bivri heeft net als de Streetboys hun ongeslagen status behouden. FC Bivri was met 13-4 te sterk voor FC Sportdorp en Streetboys op bezoek bij FC de Dijkers won uiteindelijk met 4-8.

Hieronder een overzicht van de uitslagen van de wedstrijden die gespeeld zijn in speelronde 5:

Charlois

de Nachtegalen-FC Sportplaza                         verplaatst naar 8 maart
FC Slinge-Zuiderteam                                        15-9
FC Sportplaza Girlzz-FC Pendrecht                   5-18
Feyenoord Junior                                                4-8

Feijenoord

Feyenoord Bikkels-R-Newt                               6-8
FC Killers-FC Overmaasers                             14-18
FC Afri-FC Rijnmond                                        14-10
FC Rotterdam-FC Boys                                    9-5

IJsselmonde

FC Allstars-FC Beverwaard                              12-5
Bivri Bevers-FC Lomba                                    12-5
FC Bivri-FC Sportdorp                                      13-4
FC de Dijkers-Streetboys                                  4-8

Volgende week zondag 16 november trappen wij af voor speelronde 6. Wij hopen dan weer te kunnen rekenen op veel voetbalplezier en sportiviteit. Tot dan!

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×