Feyenoord Street League voor het goede doel

Altijd al benieuwd geweest naar wat er, na afloop van het seizoen, met jouw kleding van de Feyenoord Street League gebeurt? Lees dan mee! Vele kinderen in Feijenoord, IJsselmonde en Charlois hebben het afgelopen jaar verschillende wedstrijden en activiteiten bijgewoond in hun Feyenoord Street League tenue. In een mooi shirt, een korte broek en een paar kousen vertegenwoordigde elke speler het team waar hij in speelde. Maar nu het seizoen teneinde is vragen vele spelers zich af wat we nu met de kleding gaan doen nadat we deze weer in ontvangst hebben genomen.

Onze manager Internationale Relaties, Gido Vader, heeft het antwoord hierop: “De kleding van de Feyenoord Street League is een mooie gift waarmee wij kinderen in armere landen blij kunnen maken. Niet overal hebben de kinderen het geld om een nieuw tenue te kopen en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. De kleren van het afgelopen seizoen gaan naar Bosnië, een land dat volop in ontwikkeling is maar waar ook nog best wat armoede heerst. Een aantal liefdadigheidsorganisaties in de regio zorgt er voor dat de kleding bij de kinderen terecht komen die het zelf niet kunnen betalen.”

Inmiddels zijn de kledingstukken gesorteerd en ingepakt en binnenkort worden deze per vracht naar Bosnië gebracht. Zo, was je altijd al benieuwd naar de eindbestemming van de kleding, nu heb je het antwoord erop!

Aankomend seizoen krijgen alle Feyenoord Street League deelnemers weer een nieuw tenue van onze nieuwe kledingsponsor Adidas!  Dus zorg dat je je op tijd inschrijft voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League; inschrijven kan via de site!

Voor nu een fijne vakantie en (mocht je dat vieren) een fijn Suikerfeest toegewenst!

 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×