Feyenoord Street League werkt samen met Albeda College

De Feyenoord Street League gaat samenwerken met het Albeda College. Studenten van dit opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs zullen vanaf dit seizoen als stagiairs meewerken aan de straatvoetbalcompetitie. Zij zullen onder meer ingezet worden als wedstrijdbegeleider of scheidsrechter.

Afgelopen week hebben 25 leerlingen van het Albeda College in De Kuip hun contract ondertekend en een kledingpakket ontvangen, waardoor ze officieel aan de Feyenoord Street League zijn verbonden. Feyenoord biedt de studenten de kans om ervaring op te doen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Aanstaande vrijdag vindt de eerste van vijf aftrapbijeenkomsten plaats voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League. Tijdens deze aftrapbijeenkomsten zullen de deelnemers en teambegeleiders hun kleding in ontvangst nemen en zullen de spelerscontracten worden ondertekend. Ook wordt tijdens deze bijeenkomsten de poule-indeling bekend.

In het seizoen 2015-2016 zal de straatvoetbalcompetitie actief zijn in Feijenoord, Charlois, IJsselmonde en Ridderkerk. Iedere straat of wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd veld in de eigen wijk.

Kijk voor meer informatie op www.feyenoordstreetleague.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×