Feyenoord verzorgt unieke voetbalmiddag op Zuidplein

Feyenoord heeft woensdag een unieke voetbalmiddag verzorgd in winkelcentrum Zuidplein. Waar de club zich op maatschappelijk gebied voornamelijk begeeft op scholen, voetbalverenigingen en buurtpleintjes, was ditmaal het winkelcentrum in Rotterdam-Zuid de hele middag het toneel van diverse voetbalactiviteiten, waar kinderen van alle leeftijden met veel plezier aan deelnamen.

In het grote winkelcomplex namen naast een groot aantal kinderen ook enkele ouders deel aan de spellen. Omdat eenieder zich hierbij van zijn beste kant liet zien, heerste er de hele middag een gezellige en sportieve sfeer.

Feyenoord TV maakte een reportage van de unieke binnenactiviteit op Zuidplein, welke donderdagavond wordt uitgezonden in het clubprogramma. De uitzending bestaat verder uit een uitgebreid interview met Bruno Martins Indi, terwijl tevens aandacht is voor de reis die een delegatie van de Business Club maakte naar het trainingskamp in Marbella. De uitzending van Feyenoord TV is donderdag vanaf 18.20 uur te zien op FOX Sports Eredivisie.

Bekijk hieronder de beelden van de voetbalactiviteiten in winkelcentrum Zuidplein.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×