Feyenoorders spinnen voor Sophia

Zo’n veertig medewerkers van Feyenoord hebben zondagavond deelgenomen aan een spinningmarathon in het Topsportcentrum in Rotterdam, waarvan de opbrengst is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. De drie uur durende marathon maakt deel uit van de jaarlijkse actie ‘Sporten voor Sophia’, waarmee dit keer geld werd opgehaald voor onderzoek naar nieuwe behandelingen voor aangeboren obesitas. Alle deelnemers konden zich voor hun deelname aan Sporten voor Sophia laten sponsoren. De Feyenoorders haalden met hun sportieve prestaties ruim 9.000 euro op. In totaal leverde Sporten voor Sophia een bedrag van ruim 212.000 euro op.

In de uren na de 2-1 overwinning van Feyenoord op SC Cambuur, stapten namens Feyenoord onder meer algemeen directeur Eric Gudde, commercieel directeur Mark Koevermans en vrijwel de volledige medische staf van de eerste selectie op de fiets voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ook Peter Blangé, bestuurslid van de Feyenoord Foundation, nam deel aan de spinningmarathon, evenals medewerkers van diverse afdelingen binnen Feyenoord: van de jeugdopleiding tot de Fanshop.

Sporten voor Sophia vond dit weekend voor het 24ste jaar plaats. In totaal werd er door ruim 1800 sportievelingen op zaterdag of zondag gefietst in blokken van drie uur. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×