Finaledag Feyenoord Street League op Schouwburgplein

Waar het seizoen van Feyenoord 1 erop zit, daar moeten de teams van de Feyenoord Street League nog heel even wachten op de ontknoping. Op woensdag 31 mei wordt tijdens de Finaledag duidelijk welk team zich kampioen van het seizoen 2016-2017 mag noemen. In tegenstelling tot de voorgaande jaren vindt de Finaledag niet plaats op het plein bij de Markthal, maar op het Schouwburgplein in Rotterdam.

Na negen speelronden die gedurende het seizoen hebben plaatsgevonden, valt tijdens de laatste speelronde de beslissing van deze spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit de Rotterdamse wijken Feijenoord, Charlois en IJsselmonde en Ridderkerk. Welk team wint, hangt niet alleen af van de uitslagen van de wedstrijden. Bij de Feyenoord Street League draait het vooral ook om een sportieve houding, goed gedrag rondom het speelveld en het leveren van zogenoemde buurtbijdragen.

Op het Schouwburgplein, op een steenworp afstand van de Coolsingel, nemen de teams het op 31 mei tussen 13:45 en 17:30 uur tegen elkaar op. Ook voor de toeschouwers is er genoeg te doen. Natuurlijk kun je de Feyenoord Street League-teams aanmoedigen, maar je kunt ook zelf straatvoetballen. Daarnaast zullen er Rotterdamse dj’s aanwezig zijn, kun je een potje FIFA spelen tegen QuintenX (de E-sporter van Feyenoord) en kun je een kijkje nemen in de spelersbus van Feyenoord.

Met diezelfde spelersbus zal het winnende team na de finale worden teruggebracht naar de eigen wijk. Later mogen de winnaars nog een ereronde lopen door De Kuip. Meer informatie over de Feyenoord Street League vind je hier

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×