Finaledag Feyenoord Street League valt in het water

Het zesde seizoen van de Feyenoord Street League is woensdagmiddag nog niet ten einde gekomen. De straatvoetbalcompetitie had in hartje Rotterdam tot een grote climax moeten komen, maar in plaats daarvan werden de laatste wedstrijden afgelast wegens het slechte weer. Het is de bedoeling dat de finalewedstrijden later alsnog worden gespeeld.

Zilveren schaal
Opgepoetst en blinkend stond ‘ie al bij de opening van de Finaledag, klaar om uitgereikt te kunnen worden. De zilveren schaal. Dáár was het allemaal om te doen, zo wisten de teams uit de verschillende wijken uit Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West en Ridderkerk bij aankomst op de Binnenrotte. Het plein voor de Markthal in het centrum van de stad was woensdag omgetoverd tot een soort voetbaldorp in Feyenoord-kleuren, met meerdere speelvelden en andere activiteiten.

Tussen de springkussens, de dit seizoen door Feyenoord 1 veroverde gouden KNVB Beker waarmee iedereen op de foto kon en de speciaal opgebouwde tribune had ook de spelersbus van Feyenoord een plekje op het terrein. Die stond er niet alleen om een kijkje in te mogen nemen, maar was ook gereserveerd voor het winnende team.

Donderwolken
Maar een trip met de bus terug naar de wijk zat er helaas niet in, want op het moment dat de laatste wedstrijden van de kwartfinales werden gespeeld, begon het keihard te regenen en onweren. Door de donderwolken was doorspelen gevaarlijk en daardoor onmogelijk. De organisatie besloot de laatste wedstrijd dan ook af te gelasten.

Feyenoord zoekt naar een oplossing voor de Street League-teams die nog strijden om het kampioenschap. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit via de officiële kanalen van de club gecommuniceerd.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×