Finaledag Street League krijgt vervolg in De Kuip

Het zesde seizoen van de Feyenoord Street League komt maandagmiddag op een wel heel bijzondere wijze ten einde. De zes teams die op het moment dat de Finaledag woensdag werd afgelast nog in het toernooi zaten, spelen die dag namelijk in De Kuip de laatste wedstrijden.

De Finaledag viel op woensdag 30 mei letterlijk in het water, toen de laatste wedstrijden in de kwartfinales bezig waren en het noodweer losbarstte boven de Binnenrotte. De organisatie moest het evenement daardoor afgelasten, maar ging direct op zoek naar een oplossing om het Street League-seizoen nog mooi af te sluiten. Die oplossing is nu gevonden.

Programma
De spelers van de teams FC Hillesluis, FC Millinx, FC Jeugdveld, FC Marconi, FC Valken en FC Eiland krijgen komende maandag vanaf 16:30 uur de unieke kans om hun kunsten te vertonen in De Kuip. Tot ongeveer 18:00 uur spelen zij hun overige wedstrijden (enkele teams nog een kwartfinale, daarna twee halve finales, een troostfinale en de finale), tot er een winnaar bekend is.

Het winnende team wint behalve de schaal ook een bijzondere terugreis. De ploeg wordt namelijk met de spelersbus van Feyenoord 1 thuis in de wijk afgezet. Dit geldt ook voor de nummers twee en drie. Wil jij er maandag ook bij zijn in De Kuip? De entree is gratis en het is mogelijk om de laatste wedstrijden van de Street League-teams te volgen vanuit vak Y.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×