Fitter met Feyenoord: doe jij mee?

Voel jij je wel eens lusteloos of verveeld, heb je wel eens last van slapeloosheid of kortademigheid én wil je hier iets aan doen? Dan is dit je kans! Via ‘Fitter met Feyenoord’ krijg jij de mogelijkheid om fitter te worden én een gezondere en meer energieke leefstijl te krijgen.

‘Fitter met Feyenoord’ is een leefstijlcoachingtraject, waarin een gezonde en verantwoorde leefstijl wordt gestimuleerd. Gedurende het traject volg je elke donderdagavond een sportieve en uitdagende activiteit of een leerzame workshop, die worden gegeven in samenwerking met het Erasmus-MC, Feyenoord Academy en Flexisport. De activiteiten vinden plaats in en rondom De Kuip. Deelname aan ‘Fitter met Feyenoord’ is gratis.

Doe jij mee?
Wil jij fitter worden via Feyenoord? Check of je aan onderstaande voorwaarden voldoet en schrijf je in via fittermetfeyenoord@feyenoord.nl.

Voorwaarden deelname ‘Fitter met Feyenoord’:

  • Mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 30-55 jaar
  • Woonachtig in Rotterdam of omgeving
  • Wekelijks beschikbaar op donderdagavond (19:00 – 20:30 uur) in de maanden april t/m juli 2018
  • Toewijding aan het traject
  • BMI (Body Mass Index) hoger dan 25. BMI berekenen? Dat kan hier.

Je kunt kosteloos deelnemen aan ‘Fitter met Feyenoord’. We verwachten uiteraard wel je aanwezigheid bij én volledige toewijding aan het traject. Na aanmelding dient een vragenlijst vanuit het Erasmus-MC te worden ingevuld. In totaal is er plaats voor veertig deelnemers, dus wacht niet te lang en meld je aan via fittermetfeyenoord@feyenoord.nl.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×