‘Fitter met Feyenoord’ neemt deel aan FunRun

De 39 Feyenoord-supporters die als doel hebben om in 110 dagen een gezondere leefstijl te krijgen, mogen vandaag (woensdag) natuurlijk niet ontbreken tijdens de Feyenoord Foundation FunRun. De deelnemers aan ‘Fitter met Feyenoord’, een leefstijlcoachingstraject waarin een gezonde en verantwoorde leefstijl wordt gestimuleerd, lopen mee door De Kuip.

Gedurende het traject volgen de deelnemers elke donderdagavond een sportieve en uitdagende activiteit of een leerzame workshop, die worden gegeven in samenwerking met het Erasmus-MC, Feyenoord Academy en Flexisport. De activiteiten vinden plaats in en rondom De Kuip, ook de locatie waar de Feyenoord Foundation FunRun plaatsvindt.

‘Ik heb de FunRun al vaker gelopen,’ vertelt deelneemster Caroline. ‘Het is echt een feest om te doen, zoveel sfeer en zoveel gezelligheid. Het geeft ook echt een kick als je door De Kuip loopt. En dit project is behalve hartstikke gezellig ook echt een uitdaging.’

De Feyenoord Foundation FunRun begint vandaag met de ScholenRun (15:00 uur) en KameraadjesRun (15:30 uur), twee afstanden van elk 800 meter. Het hardloopspektakel in en rondom het stadion duurt de rest van de dag, met onder meer verschillende BusinessRuns en de 10 kilometer als slokakkoord. Alle informatie over de FunRun lees je op www.feyenoord.nl/funrun.

Doneren
‘Fitter met Feyenoord’ eindigt op donderdag 19 juli 2018, exact 110 dagen na de start en tevens de dag waarop Feyenoord haar 110-jarig jubileum viert. Het is mogelijk om de deelnemers te supporten met een donatie op het donatieplatform van Feyenoord.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×