Francisco Elson nieuwe ambassadeur Feyenoord Foundation

Voormalig topbasketballer Francisco Elson wordt ambassadeur van de Feyenoord Foundation. De 40-jarige Rotterdammer, die in 2007 als eerste Nederlandse basketballer kampioen werd in de NBA, zal zich gaan inzetten voor de maatschappelijke projecten van Feyenoord.

Elson was vorige week namens Feyenoord al aanwezig bij de sportieve start van het parlementaire jaar in Den Haag. Op het Binnenhof verzorgde Feyenoord daar verschillende sportclinics voor de jeugd én de aanwezige politici. Ook oud-spelers Mike Obiku en Robin Nelisse waren daar present, evenals Sander de Kramer, die eveneens ambassadeur is van de Feyenoord Foundation.

‘Ik ben opgegroeid in Rotterdam, kijk graag naar de sport en Feyenoord in het bijzonder,’ vertelde Elson in gesprek met Feyenoord TV. ‘Ik ben zeer trots dat de ploeg het op dit moment zo goed doet. Ik hoop dat de kinderen zien dat ik ook opgegroeid ben in Rotterdam en dat sport voor mij heel belangrijk is geweest. Als ambassadeur ben je een rolmodel, ik vind het mijn plicht om de dingen die ik heb geleerd te delen met de jeugd.’

Bekijk in de videospeler een reportage over de clinics die Feyenoord verzorgde op het Binnenhof. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×