Geslaagde eerste buurtbijdrage

Wat deden ze het toch goed! Het team van Feyenoord League uit IJsselmonde heeft vandaag onder leiding van teambegeleider Romana de eerste buurtbijdrage van dit seizoen volbracht. Het was een supergezellige middag. In Zorgcentrum de Wetering organiseerden de kinderen een spelletjesmiddag voor en met de ouderen. Onder het genot van zelfgemaakte cupcakes leerden de kinderen voor het eerst Rumikub spelen of speelden een potje ‘Mens erger je niet’ met de bewoners. ‘Ik heb het naar mijn zin, spelletjes spelen met de ouderen is heel leuk!’, aldus een speler van het team van Feyenoord League.

De spelers en de teambegeleider van het team zijn enthousiast over de buurtbijdrage. ‘Wij staan nu door deze buurtbijdrage eerste in onze poule’. Het doen van buurtbijdrage levert een team vijf punten op bij de aanwezigheid van minimaal vijf spelers en tien punten bij de aanwezigheid van het hele team. Als het aan Feyenoord League ligt, blijft het hier zeker niet bij. Het team heeft volop ideeën voor een volgende buurtbijdrage, zoals het organiseren van een voetbaltoernooi voor de buurtkinderen in de wijk.

Een buurtbijdrage hoeft niet veel moeite te kosten. Samen met je team bedenk je een activiteit die het beste past bij jullie team en wijk, zoals het opruimen van de buurt. Is jouw team er al uit wat voor buurtbijdrage het wordt? Vul dan het aanmeldformulier in. Na goedkeuring door de organisatie van de Feyenoord Street League kunnen jullie ermee aan de slag.
 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×