Gretige herstart na lange winterstop

De winterstop in de Feyenoord Street League is voorbij. Alle deelnemende teams werkten afgelopen zondag de eerste speelronde van het jaar 2015 af, waarmee de tweede seizoenshelft van de straatvoetbalcompetitie in Rotterdam officieel is begonnen.

Hoewel de deelnemers van de Street League een lange winterstop achter de rug hebben, betekent dat niet dat ze de afgelopen periode hebben stilgezeten. Zo gingen alle teams vorige maand op trainingskamp, met als doel zich zo goed mogelijk klaar te maken voor de tweede helft van de competitie. Ook stond tijdens de winterstop de workshop met Francisco Elson op het programma, die de jonge voetballers alles vertelde over een goede voorbereiding.

 

De Rotterdamse amateurverenigingen SV DRL, RVV COAL en RV & AV Overmaas boden de Feyenoord Street League teams de ruimte om op hun terrein een trainingskamp te beleggen. Verdeeld over de drie sportcomplexen werkten in totaal zo’n honderd kinderen aan hun techniek en conditie, terwijl uiteraard ook de teamtactiek werd besproken. Tussen alle trainingen door genoten de kinderen van een gezonde lunch.

 

Zo kwam het dat de Rotterdamse talenten afgelopen zondag topfit en gretig aan de aftrap verschenen, voor de herstart van de competitie. Iedereen was blij om na lange tijd weer op het veld te staan. De eerste speelronde van 2015 verliep verder op sportieve wijze en zonder problemen, wat hopelijk een voorbode is voor de rest van de tweede seizoenshelft.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×