Gudde bij afsluiting Playing for Success in De Kuip

Feyenoord neemt na vier jaar afscheid van het naschoolse onderwijsprogramma Playing for Success. Algemeen directeur Eric Gudde was woensdag aanwezig bij de laatste certificaatuitreiking voor circa 75 leerlingen. Zij kregen in de Comfort Lounge in De Kuip uit handen van Gudde een certificaat als bewijs van hun succesvolle deelname aan Playing For Success in de Giovanni van Bronckhorst Academy in De Kuip.

Voorafgaand aan de uitreiking kregen de kinderen de kans om een vraag te stellen aan de algemeen directeur van Feyenoord. Hij vertelde desgevraagd bijvoorbeeld over het werk dat hij voor zijn tijd bij Feyenoord had gedaan. Veel vragen waren uiteraard gericht op het eerste elftal. Zo wilde een van de kinderen weten welke spelers hij zou kopen als geld geen rol speelde. Gudde kon lachen om de vraag. ‘Dan zou ik kiezen voor Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en vooruit, doe dan ook Arjen Robben er maar bij’, zei hij met een knipoog.

Met de uitreiking van de certificaten kwam er niet alleen een eind aan de lesperiode van de aanwezige kinderen in De Kuip, maar ook aan de periode waarin het onderwijsprogramma Playing For Success draaide in de Giovanni van Bronckhorst Academy. Sinds april 2011 hebben honderden kinderen hier met succes aan deelgenomen.

Feyenoord zal in 2015 verder gaan met een ander onderwijsprogramma. Om zoveel mogelijk kinderen (en hun ouders) het vaak zo nodige steuntje in de rug te geven, wordt hiertoe in 2015 in De Kuip een tweede leercentrum geopend. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×