In beeld: mooie cijfers eerste seizoenshelft 2018-2019

Na vier prachtige wedstrijddagen en in totaal 84 gespeelde wedstrijden hebben de 42 teams van de Feyenoord Street League een winterstop. Het wedstrijdprogramma wordt in maart hervat.

Vanaf oktober zijn de teams hard bezig om punten te verzamelen voor de stand. Dit doen ze onder meer door de welbekende buurtbijdrages te organiseren: pleintjes schoonmaken, toernooien organiseren, spelletjesmiddagen organiseren, auto’s wassen, koekjes bakken en uitdelen, wijktrainingen organiseren en flyeren. In totaal zijn er liefst 136 buurtbijdrages georganiseerd; dat betekent dertien buurtbijdrages per week!

Ook kunnen de teams punten verzamelen door het vinden van buurtsponsoren. Zij kunnen items als water en fruit, een ballenzak, trainingsdopjes, een aanvoerdersband, voetballen, trainingshesjes, bidons, tassen en trainingspakken gesponsord krijgen. De teams hebben bij elkaar al 183 buurtsponsoritems gekregen, wat neerkomt op ruim achttien per week.  

Behalve met buurtbijdrages en – sponsoren kunnen de teams ook punten verzamelen voor de aanwezigheid bij workshops. De eerste geslaagde workshop is geweest. Deze vond plaats in Pathé De Kuip. De eerstvolgende workshop wordt georganiseerd op woensdag 16 januari in Theater Zuidplein, waar ook twee selectiespelers aanwezig zullen zijn.

Voordat de wedstrijden weer beginnen in maart, wordt er in februari een bekertoernooi en in maart een Quizavond georganiseerd. In mei wordt een Sportdag georganiseerd en eind mei de grote Finaledag.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×