Inschrijving nieuwe seizoen Street League van start

Wil jij het komende seizoen samen met jongens en meisjes uit jouw wijk deelnemen aan een spannende voetbalcompetitie van Feyenoord waarin je het opneemt tegen teams uit de buurt? Schrijf je dan in voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League!

De Feyenoord Street League is een competitie voor jongens en meisjes uit Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West en Ridderkerk, die komend schooljaar in groep 6, 7 of 8 zitten. Deelname aan de Street League is gratis!

In de Feyenoord Street League kun je niet alleen punten halen door wedstrijden te winnen, maar ook door sportief en sociaal gedrag te tonen. De competitie bestaat uit tien speelronden op zondagmiddag van 12:00 tot 13:00 met officiële wedstrijdbegeleiding én de speciale finaledag op een bijzondere plek. De thuiswedstrijden speel je op een veldje in je eigen wijk. Als deelnemend team ontvang je jouw eigen adidas-wedstrijdtenue en mag je deelnemen aan een trainingskamp en workshops van Feyenoord. En wie weet zie je jezelf terug op Street League TV!

Je kunt je individueel aanmelden of direct als volledig team. Kijk voor meer informatie over de Feyenoord Street League of om je direct in te schrijven op www.feyenoordstreetleague.nl

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×