Kaartverkoop theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ van start

De kaartverkoop voor drie theatershows over de 110-jarige geschiedenis van Feyenoord is van start gegaan. Met de theatervoorstellingen over de rijke historie in het Oude Luxor Theater viert de club, opgericht op 19 juli 1908, het 110-jarige jubileum.

De première is op de dag van het 110-jarig bestaan: donderdag 19 juli 2018. Ook op vrijdag 7 en zaterdag 8 september is de theatershow te bezoeken. Kaarten voor deze drie shows zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.feyenoord.nl/luxor.  

Iedere Feyenoord-supporter die een avond vol rood-witte nostalgie wil beleven, kan vier kaarten per persoon aanschaffen. Een deel van de opbrengsten van de theatershows gaat naar de Feyenoord Foundation. Seizoenkaarthouders en Legioen-leden hebben per mail een kortingscode ontvangen.

Reis door de geschiedenis
Met de twee uur durende theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’ maak je in één avond een reis door de rijke, 110-jarige geschiedenis van Feyenoord. De voorstelling vindt plaats in het Oude Luxor Theater en blikt aan de hand van spraakmakende verhalen en anekdotes van clubiconen terug op de hoogtepunten uit de clubhistorie.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×