Laatste kans inschrijving Feyenoord Street League

Het is alleen deze week nog mogelijk om in te schrijven voor het vijfde seizoen van de Feyenoord Street League. Tijdens deze spannende straatvoetbalcompetitie nemen jongens en meisjes uit verschillende wijken in Rotterdam-Zuid het tegen elkaar op.

Wil jij met je vriendjes of vriendinnetjes uit de buurt voetballen tegen teams uit andere buurten? Schrijf je dan snel in via deze pagina! Inschrijven is gratis en is mogelijk tot en met zondag 18 september. Je kunt je als team, maar ook als individu inschrijven. In dat laatste geval word je door Feyenoord ingedeeld bij een team uit jouw buurt.

Jongens en meisjes
De Feyenoord Street League is een spannende straatvoetbalcompetitie in de Rotterdamse wijken Feijenoord, Charlois en IJsselmonde en Ridderkerk. Thuiswedstrijden speel je als team op een veldje in je eigen wijk, terwijl je tijdens uitduels de voetbalplekken in de andere buurten leert kennen. De Feyenoord Street League is voor jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 die wonen in Feijenoord, Charlois, IJsselmonde of Ridderkerk.

Trainingskamp en workshops
Bij de Feyenoord Street League kunnen teams niet alleen punten verdienen door wedstrijden te winnen, maar ook door zich in de eigen buurt sportief en sociaal in te zetten. Schoonmaken van het park? Op bezoek bij oude mensen in de wijk? Bij de Feyenoord Street League scoor je er extra punten mee! Met je team kun je ook nog eens op trainingskamp bij Feyenoord, leuke en leerzame workshops volgen en voor je het weet kom je op Street League TV!

adidas-tenues
De Feyenoord Street League bestaat uit minimaal tien speelronden, die op zondagmiddag tussen 12:00 en 13:00 uur worden afgewerkt. Feyenoord zorgt voor officiële wedstrijdbegeleiding, terwijl alle teams eigen adidas-tenues krijgen. De competitie wordt ieder jaar afgesloten met een spetterende finaledag op een bijzondere plek in Rotterdam.

In de videospeler hieronder zie je de reportage die Feyenoord TV maakte over de finaledag van vorig seizoen. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×