Loting Street League Cup bekend

Zijn jullie klaar voor de strijd om de Street League Cup? In de voorjaarsvakantie op woensdag 19 februari vindt de tweede editie van het spannendste zaalvoetbaltoernooi in Rotterdam plaats. Net zoals vorig jaar wordt het toernooi gespeeld in de zalen van het Topsportcentrum Rotterdam, gelegen naast de Kuip.

Alle 19 teams uit de competities van de deelgemeenten Feijenoord, Charlois en IJsselmonde strijden die middag, die geheel in het teken staat van voetbal, om de felbegeerde (wissel)beker. De concurrentie is hevig, want alle teams zijn vastberaden om te winnen. Het team dat de meeste punten verdient, keert die middag huiswaarts met de Cup. Prolongeert FC Rotterdam haar titel? Gaat één van debuterende teams uit IJsselmonde met de beker naar huis? Of gaat de Cup dit seizoen naar Deelgemeente Charlois?

Het leuke van het bekertoernooi is dat je ook tegen de teams uit de andere deelgemeenten speelt. De wedstrijden worden gespeeld op half veld. Let op! Elk team speelt in de zaal met 4 jongens/ meisjes, dit is inclusief 1 ‘vliegende keep’. Tijdens het toernooi zal er voor een flesje water gezorgd worden. Wat te eten dien je zelf mee te nemen. Consumpties kunnen ook worden gekocht in het sportcafé van het Topsportcentrum.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit: 

10.00 Aankomst en omkleden teams in Feyenoord Street League tenue
Let op! De teambegeleiders melden de teams aan. De spelers kunnen zich direct omkleden in de kleedkamers
10.30 Start zaalvoetbalwedstrijden Topsporthal 2 en Breedtesporthal 1
14.30 Einde zaalvoetbalwedstrijden. Alle teams verzamelen in Topsporthal 2 
14.40 Prijsuitreiking in Topsporthal 2 (2e verdieping)
15.00 Einde toernooi

Niemand minder dan Graziano Pellè heeft onder toeziend oog van de notaris de loting voor de Street League Cup verricht. Onderstaand lees je de poule-indeling voor het bekertoernooi. 

Poule A

Poule B

Poule C

Poule D

1. FC Allstars

1. The Panters

1. FC Kameraden

1. FC Boys

2. Charlois Dreamteam

2. FC Afri

2. FC Rotterdam

2. FC Jeugdveld

3. FC Bloemhof 3073

3. FC Barca

3. Feyenoord League

3. FC Streetboys

4. FC Bivri

4. Bivri Bevers

4. Feyenoord Bikkels

4. FC Lomba

5. FC Bloemhof 010

5. FC Real

5. FC Sportplaza

 

Tot slot: zorg dat je op tijd bent en vergeet natuurlijk je zaalschoenen niet!

Met elkaar gaan we er een gezellige en sportieve dag van maken. We zien jou en je team graag op vrijdag 4 januari! Ook jouw supporters zijn uiteraard van harte welkom.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×