Meer dan Voetbal-award voor Feyenoord Jobscorer

Het project Feyenoord Jobscorer is onderscheiden met de Meer dan Voetbal-award als Profproject van het jaar. Met het project Jobscorer probeert Feyenoord Wajongeren terug te brengen op de arbeidsmarkt. In samenwerking met de Feyenoord Businessclub en achterban van Feyenoord is het gelukt zes van de elf jongeren die vorig seizoen deelnamen aan het project succesvol door te laten stromen naar de arbeidsmarkt. Feyenoord was eveneens genomineerd als Profclub van het jaar. Deze onderscheiding ging naar MVV Maastricht.

Volgens de jury van de Meer dan Voetbal-awards, die onder meer bestond uit Alex Tielbeke (directeur eredivisie), Bas van de Goor (oud-volleyballer/directeur Bas van de Goor Foundation) en Willem Vissers (sportjournalist De Volkskrant) haakt Feyenoord met Jobscorer in op het steeds groter wordende probleem van de jeugdwerkloosheid. Daarnaast is het project een mooi voorbeeld van een logische samenwerking met partners.

Feyenoord Jobscorer ging in april 2012 als een samenwerking tussen Feyenoord en het UWV Werkbedrijf. Feyenoord faciliteert in dit project ervaringsplekken in en rondom De Kuip voor jongeren met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. De inspirerende omgeving stimuleert hen eigen vaardigheden te ontwikkelen, werkervaring op te doen en werkvoorkeuren inzichtelijk te krijgen.

Feyenoord Jobscorer is een van de projecten waarmee Feyenoord de samenleving op een positieve manier probeert te beïnvloeden. Kijk voor meer informatie op www.feyenoord.nl/mvo

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×