Meer dan Voetbal viert tiende verjaardag

Het landelijk project Meer dan Voetbal bestaat tien jaar. In deze periode heeft het voetbal een grote bijdrage aan de samenleving geleverd door inzet van vele maatschappelijke initiatieven. Meer dan Voetbal is daarmee het gezamenlijke succes van het hele voetbal.

Op 26 november is het 10 jaar geleden dat voormalig premier Balkenende het voetbal opriep om de krachten te bundelen voor een sterkere samenleving. De KNVB, Eredivisie en Eerste Divisie gaven hieraan gehoor en richtten stichting Meer dan Voetbal op. De afgelopen tien jaar zette het voetbal haar maatschappelijke kracht in voor het grootste sociale netwerk van Nederland. Dit leverde vele geweldige projecten en initiatieven op. Ook Feyenoord heeft hieraan bijgedragen, via de verschillende projecten van Feyenoord in de Samenleving.

Feyenoord is dit jaar voor de tweede keer beloond voor de inzet voor de samenleving met een nominatie als Profclub van het jaar bij de Meer dan Voetbal Awards. Deze awards zijn in het leven geroepen door de stichting Meer dan Voetbal. Naast Feyenoord zijn ook Excelsior en SC Telstar genomineerd als Profclub van het jaar. De winnaar van deze prijs wordt begin 2015 bekend.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×