Minuut stilte bij zevende speelronde

Wegens zeer droevige omstandigheden binnen ons grote Feyenoord Street League team, en een van onze deelnemende teams in het bijzonder, begon de zevende speelronde met een op alle velden indrukwekkende minuut stilte. Met de minuut stilte werd stilgestaan bij het overlijden van een direct betrokkene van de straatvoetbalcompetitie. Bovendien speelden alle jongens en meiden dit weekend met een rouwband.

De nare en verdrietige omstandigheden ten spijt werd er zondag ook gevoetbald in Rotterdam. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.

Een glad veld, onsportief gedrag en een gele kaart, ontsierden het duel tussen FC de Dijkers en Bivri Bevers in IJsselmonde. Ruststand 2-2, eindstand 6-3.
Veel toeschouwers langs de lijn bij FC Bivri tegen FC Beverwaard, die getuigen waren van onder meer een een uitblinkende keeper. De thuisploeg won uiteindelijk met 12-5, na een ruststand van 9-5.
Zelfs twéé uitblinkende keepers waren er bij de thuiswedstrijd van FC Allstars tegen FC Lomba. Uitslag: 9-7 (6-5 bij rust).
Uiteraard was het ook weer druk in sportdorp, waar Streetboys op bezoek kwam. Een leuke, sportieve wedstrijd. FC Sportdorp-Streetboys 1-11 (0-4).

In Charlois stond een uitploeg door een misverstand op een verkeerd veld. Maar dankzij een hulpvaardige vader en hard fietsende meiden en jongens, kon de wedstrijd toch doorgaan. Nachtegalen-FC Slinge eindigde in 15-17, na een 4-4 ruststand.
Op het schitterende veld van FC Sportplaza Girlzz was FC Sportplaza te sterk 2-23 (0-12).
Eén gelijkspel in deze speelronde en wel tussen Feyenoord Junior en Zuiderteam. Zij hielden elkaar in evenwicht: 8-8 (4-6).
Na de winst van vorige week, moest Struggle 4 Succes er deze zondag weer even 'inkomen'. Maar in de tweede helft hielden ze hun tegenstanders goed bij, en deden ze hun naam eer aan. Uitslag FC Pendrecht-Struggle4succes: 19-11 (10-3).

Drie hele sportieve wedstrijden in Feijenoord. FC Killers ging op bezoek bij de Bikkels (In het Engels: "The DIBs") en verloor met 8-3.
FC Afri, met hun Facebook-pagina en liefst 10 punten voor de buurtbijdrage een van de beste deelnemers verloor de thuiswedstrijd van Newt. Het werd 0-16 (0-7).
Ook 10 Facebook-punten voor FC Overmaasers. Ze hebben bovendien zelfs 30 punten voor hun buurtbijdrage, alleen verloren ze op bezoek bij FC Rotterdam en wel met 20-1 (6-0).

De volgende speelronde is op zondag 7 december. We beloven dat de ballen dan iets minder hard zijn! Maar eerst staat er 26 november nog een Masterclass met Glenn van der Kraan op de agenda voor alle teambegeleiders. De voormalig jeugdtrainer van o.a. Anderlecht werkt nu voor Feyenoord Academy en heet alle teambeleiders om 18.30 welkom op Varkenoord!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×