Nieuw Feyenoord Kidspanel vol enthousiasme van start

Het nieuwe Feyenoord Kidspanel is woensdagmiddag vol enthousiasme van start gegaan. In De Kuip kwamen de nieuwe leden van het Kidspanel, bestaande uit leden van Kameraadjes, deelnemers aan de maatschappelijke projecten van Feyenoord en kinderen van Feyenoord Academy, voor het eerst dit seizoen bijeen.

De kinderen maakten tijdens hun eerste bijeenkomst nader kennis met De Kuip, waarbij ze konden vertellen wat ze mooi vinden aan het stadion en wat minder mooi. Enkele kinderen hadden thuis al ideeën voorbereid en brachten deze enthousiast over op de andere leden van het Kidspanel.

Het Feyenoord Kidspanel werd begin vorig seizoen geïntroduceerd om kinderen te laten meedenken en –praten over voor hen relevante zaken rondom Feyenoord, zoals normen en waarden in het stadion, ervaringen bij een wedstrijdbezoek en kinderactiviteiten en -evenementen. 

Zo droeg het Kidspanel vorig seizoen Nielson aan als artiest voor het Kameraadjes Voetbalfeest, stelden ze voor om meer dameskleding en Feyenoord-spelen aan te bieden in de Feyenoord Fanshops en hebben ze actief meegedacht over het aanbod van de food- en drinkcounters in De Kuip. Daarnaast deden zij suggesties voor het welkomstgeschenk bij een lidmaatschap van Kameraadjes, waarvan enkele ook daadwerkelijk zijn geïntroduceerd. 

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×